Bescherming van persoonlijke gegevens.

Volgens het algemeen reglement over databescherming (GDPR), Europese Wet die in werking zal treden op 25 mei 2018 over de bescherming van het priv├ę-leven inzake de behandeling van persoonlijke gegevens, worden de gebruikers ge├»nformeerd  over hun recht tot toegang, tot rechtzetting en tot bezwaar tegen het bijhouden van persoonlijke data die hen aangaan. Een geschreven aanvraag gericht tot Caveau Saint-Emilion  Bvba, Bosduifstraat  10, 1120 Brussel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. De geschreven en getekende aanvraag, samen met een kopie van de identiteitstitel en met handtekening van de houder moet eveneens het adres opgeven waarop het antwoord gestuurd zal worden.

De persoonlijke gegevens die aangeschaft warden d.m.v. deze website worden bewaard in de gegevens van Caveau Saint-Emilion  Bvba, Bosduifstraat  10, 1120 Brussel.
Wij houden ons eraan deze gegevens enkel te gebruiken voor het beheer van de klantendienst en voor het versturen van informatie.

Geen enkele persoonlijke informatie van de gebruiker van de website www.caveauste.be zal worden gepubliceerd, geruild, doorgegeven, geschonken of verkocht worden aan een derde partij zonder het medeweten van de gebruiker.

De naam en het logo "Caveau Saint-Emilion" evenals de namen van de andere ondernemingen die deel uitmaken van de "SPRL Caveau Saint-Emilion" en die voorkomen op deze site, zijn namen en merken die beschermd zijn door de nationale en internationale wetten. De gebruiksrechten, reproductierechten evenals de intellectuele rechten in verband met deze site zijn exclusief eigendom van de SPRL Caveau Saint-Emilion.

SPRL Caveau Saint-Emilion besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie die op haar website ter beschikking wordt gesteld van de bezoeker. Zij kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor een eventuele onjuistheid en/of weglating, noch voor enigerlei schade die het gevolg is van de toegang tot, de consultatie of het gebruik van de informatie op de website of van de niet-toegankelijkheid ervan.

De goederen beschreven en afgebeeld op deze website geven een overzicht van het gevolgde gamma. De vermelding van een product op deze website houdt geen aanbod in. De loutere wilsuiting van de klant om een product te verwerven, volstaat niet om een overeenkomst tot stand te brengen. De klant kan enkel een bestelling plaatsen op deze site indien hij bevestigt dat hij de algemene voorwaarden voor internetverkoop van Caveau Saint-Emilion heeft gelezen en goedgekeurd.
De website biedt de mogelijkheid na te gaan of en in welk verkooppunt een bepaald product beschikbaar is. Deze gegevens wijzigen permanent en houden geen enkele verbintenis in.
De afbeeldingen en productbeschrijvingen zijn niet bindend. De informatie die hieruit blijkt, moet steeds gecontroleerd worden.
De aangeduide prijzen zijn geldig op de dag van consultatie van de website, behoudens affichagefouten, waarvoor BVBA.Saint-Emilion niet verantwoordelijk kan gesteld worden.